Cum se poate asigara o aerisire adecvata a locuintei?

Scris de geotherm.ro.

Da, aceasta poate sa fie o problema in zilele noastre, cand lumea se straduieste sa izoleze locuintele in cat mai mare masura. Oamenii de stiinta insa au gasit o solutie geniala. Recuperatoarele. Cu ajutorul acestor aparate, pe langa ca se asigura o ventilatie automata a intregului imobil, dar se conserveaza si caldura deja existenta in casa. Cum? Printr-o pompa de caldura din componenta recuperatorului, care recupereazaa caldura din aerul care va fi exhaustat si cu ajutorul aceste energii recuperate va incalzi aerul proaspat care intra in casa. Astfel vom avea aer curat pe tot cursul zile i in mod automat, prin asta crescand si durata de viata a locatarilor. In Germania, de exemplu, mai nou nu se dau aturizatii de construire pentru case in care nu s-a prevazut un astfel de sistem cu recuperator.

Thermo KFT

thermo logoDin anul 2007 colaboram cu firma GEOSOLAR EUROPE Ltd si THERMO Kft din Budapesta, a caror reprezentanti suntem in Romania. Aceste doua firme, avand aceeasi proprietari au o experienta de 35 de ani in instalatii de incalzire si cca 25 de ani in sisteme energetice neconventionale, cum ar fi sisteme de incalzire cu pompe de caldura, sisteme cu colectoare solare, sisteme eficiente de redare a caldurii in cladiri, etc. Conducatorul echipei formate din 25 de ingineri proiectanti este Dr.docent Lederer Andras, ales intre primii 100 energeticieni din lume, profesor universitar la Budapesta. A studiat in Budapesta, Anglia, SUA si Japonia, dobandind o vasta cunostinta in instalatii.


Aceasta echipa in momentul de fata angajeaza lucrari in toata Europa.

BROTHADOR SRL fiind reprezentantul acestor doua firme in Romania, va pune la dispozitie experienta si cunostinta lor acumulata de a lungul a mai mult de trei decenii. Agregatele si echipamentele utilizate se aleg dintre cele mai performante, dar si cele mai potrivite pentru fiecare aplicatie in parte. De exemplu daca sistemul va functiona corespunzator, tinand cont de raportul investitie / eficienta, se va utiliza o centrala termica pe lemne, sau daca e cazul, o pompa de caldura. In primul rand se va tine cont de eficienta si ocrotirea mediului, nu neaparat de realizarea unei instalatii cat mai sofisticate si cat mai scumpe.

Se asigura consiliere, proiectare la Budapesta, executia lucrarilor, service in garantie si postgarantie.

BROTHADOR SRL reprezentant THERMO Kft si GEOSOLAR EUROPE Ltd in Romania.

Parteneri

management energetic logo grey Vizitatori

Avem 4 vizitatori și niciun membru online