Colector solar pentru piscina - HelioPool

Scris de geotherm.ro.

heliopoolNoutatea anului 2007 din partea departamentului cercetare-dezvoltare al firmei Roth, este colectorul solar realizat dintr-un material plastic (HDPE) de mare stabilitate. Cu ajutorul sistemului HelioPool puteti incalzii apa din piscine intr-un mod ecologic si economic in acelasi timp. Cele 8 racorduri de pe collector va asigura o libertate deplina in configurarea sistemului ales de Dvs. Astfel se poate monta foarte usor si rapid.

Colectorul solar HelioPool de la Roth se distanteaza de competiitorii sai prin suprafata optima de 2,22 m² si prin randamentul foarte ridicat. Datorita noii tehnologii apa din piscina strabate toata suprafata interioara a colectorului solar, pe linga asta datorita stabilitatii ridicate a materialului are si o duritate foarte mare. Se poate chiar pasii pe ele. Multumita structurii speciale si atent proiectate, grosimea peretelui colectorului nu afecteaza fluxul de apa din interior.

Caracteristici:

 • doar un tip de colector pentru toate pretentiile, avind 8 stuturi de racordare se monteaza foarte usor
 • cu suprafata utila de 2,22 m² avem o suprafata optima a colectorului
 • se poate monta pe orizontala dar si pe verticala
 • randament ridicat
 • toata suprafata interioara este strabatuta de apa din piscine
 • este realizat din material HDPE de mare duritate, si de culoare neagra (se poate umbla pe ele)
 • grosime optima a peretelui
 • datorita cconstructiei speciale, scaparile de presiune sunt nesemnificative
 • solutie la costuri reduse pentru incalzirea apei din piscine
 • apa din piscine se foloseste ca agent termic astfel eliminindu-se necesitatea folosirii unui schimbator de caldura
 • chit complet de montaj, ce contine elementele de fixare pe acoperis, elementele de cuplare, si unitatea de comanda
 • proiectat in conformitate cu norma Europeana EN 12975

Un singur colector pentru mai multe aplicatii

Fiecare colector are 8 racorduri ( 4 buc de 25 mm si 4 buc de 40 mm), care se pot folosii in functie de modul de montare al sistemului, astfel cu un singur tip de collector solar se pot rezolva practic toate solicitarile.

Toate dintr-o singura mana

Firma Roth ofera o unitate completa pentru montare, care contine pe linga colectoarele solare si elementele de fixare si cuplare, precum si controlerul solar Roth de tipul BW.

Thermo KFT

thermo logoDin anul 2007 colaboram cu firma GEOSOLAR EUROPE Ltd si THERMO Kft din Budapesta, a caror reprezentanti suntem in Romania. Aceste doua firme, avand aceeasi proprietari au o experienta de 35 de ani in instalatii de incalzire si cca 25 de ani in sisteme energetice neconventionale, cum ar fi sisteme de incalzire cu pompe de caldura, sisteme cu colectoare solare, sisteme eficiente de redare a caldurii in cladiri, etc. Conducatorul echipei formate din 25 de ingineri proiectanti este Dr.docent Lederer Andras, ales intre primii 100 energeticieni din lume, profesor universitar la Budapesta. A studiat in Budapesta, Anglia, SUA si Japonia, dobandind o vasta cunostinta in instalatii.


Aceasta echipa in momentul de fata angajeaza lucrari in toata Europa.

BROTHADOR SRL fiind reprezentantul acestor doua firme in Romania, va pune la dispozitie experienta si cunostinta lor acumulata de a lungul a mai mult de trei decenii. Agregatele si echipamentele utilizate se aleg dintre cele mai performante, dar si cele mai potrivite pentru fiecare aplicatie in parte. De exemplu daca sistemul va functiona corespunzator, tinand cont de raportul investitie / eficienta, se va utiliza o centrala termica pe lemne, sau daca e cazul, o pompa de caldura. In primul rand se va tine cont de eficienta si ocrotirea mediului, nu neaparat de realizarea unei instalatii cat mai sofisticate si cat mai scumpe.

Se asigura consiliere, proiectare la Budapesta, executia lucrarilor, service in garantie si postgarantie.

BROTHADOR SRL reprezentant THERMO Kft si GEOSOLAR EUROPE Ltd in Romania.

Parteneri

management energetic logo grey Vizitatori

Avem 6 vizitatori și niciun membru online