Parchet compatibil cu incalzirea in pardoseala

Scris de geotherm.ro.

Incalzirea in pardoseala – chiar si in cazul unei pardoseli din parchet – poate asigura o economie la incalzire de 20 – 25% fata de un alt sistem de incalzire, garantand confortul termic dorit in egala masura!!!! Parchetul gros de 10 mm, 100% din lemn masiv are o excelenta conductivitate termica, este subtire si nu pericliteaza randamentul sistemului de  incalzire in pardoseala. Are o redare rapida a caldurii astfel impulsul termic apare instantaneu pe suprafata parchetului.

In cele ce urmeaza veti vedea cateva exemple din gama noastra de parchet compatibil cu incalzirea in pardoseala:

PARCHET DIN CELE MAI OPTIME ESENTE DE LEMN - compatibile cu sistemele de incalzire in pardoseala:

Parchetul din TEAK

Lemnul de Teak este un lemn exceptional, datorita continutului mare de uleiuri volatile si de dioxid de siliciu avand o foarte buna stabilitate dimensionala. Asta face ca sa fie ideala pentru relizarea unui parchet compatibil cu incalzirea in pardoseala, sau utilizabil in baie, sauna sau piscine. Are un aspect superb avand nervuri cu un design foarte frumos.

Se poate comanda cu suprafata periata, mata si satinata fiind totodata si lacuita.

Parchetul din DOUSSIE

Lemnul Doussie are o culoare cu totul iesit din comun, de un maro portocaliu cald, care se maturizeaza treptat datorita luminii si a oxigenului prezent in aer. Astfel daca pentru dumneavoastra este important ca podeaua sa creeze confort si intimitate in locuinta, atunci merita sa alegeti acest parchet. Desenul nervurilor este adesea neregulat, răsucit, care la rândul lui oferă o bază neobișnuita și interesanta atat pentru un mobilier modern cat si pentru unul clasic.

Este un lemn foarte tare si stabil ceea ce il face recomandabil pentru un parchet compatibil cu incalzirea in pardoseala. Se poate utiliza la placarea peretilor, pentru scari fiind foarte aspectuos. 

Se poate comanda cu suprafata periata, mata si satinata fiind totodata si lacuita.

Parchetul din IROKO

Culoarea Parchetului Iroko se maturizeaza treptat datorita aerului si al luminii soarelui, se oxideaza, schimbanduse de la galben deschis ca lamaia pana la un maro auriu antic stralucitor. Nu este indragit doar datorita noantelor de culoare superbe, dar si datorita iregularitatii desenului vervurilor, durabilitatii, stabilitatii lemnului ceea ce il face recomandabil pentru aplicatii interioare si exterioare, in contact cu apa, si chiar si pentru parchet compatibil cu incalzirea in pardoseala.

Se simte bine si in interioarele moderne cat si in cele clasice, Iroko dand o baza perfecta pentru fiecare. Incredibil de adaptabil, dar elegant si intim in acelasi timp.

Parchetul din MERBAU

Parchetul Merbau nu este singular doar datorita noantelor adanci brun – roscate, dar si desenului frumos al nervurilor. Datorita stabilitatii lemnului se poate utiliza in cladiri publice, in spatii reprezentative dar si in cladiri rezidentiale. Parchetul Merbau este ideal si in combinatie cu sisteme de incalzire in pardoseala.

Parchetul din AFRORMOSIA

Afrormosia se regaseste in Ghana, Coasta de Fildes, Zair si Nigeria. Este in stare de o transformare spectaculoasa in vazul ochilor nostrii deoarece taiat este brun-auriu, mai tarziu treptat devenind tott mai inchis la culoare. Desenul nervurilor este in dungi regulate. Este foarte durabil si rezistent la ciuperci. Este utilizabil pentru confectionarea parchetului fiind compatibil cu incalzirea in pardoseala datorita duritatii si stabilitatii sale.

Parchetul din CIRES

Parchetul din Cires are culoare deschisa brun roscata, cu textura fina si desen in dungi.

Galerie:

Thermo KFT

thermo logoDin anul 2007 colaboram cu firma GEOSOLAR EUROPE Ltd si THERMO Kft din Budapesta, a caror reprezentanti suntem in Romania. Aceste doua firme, avand aceeasi proprietari au o experienta de 35 de ani in instalatii de incalzire si cca 25 de ani in sisteme energetice neconventionale, cum ar fi sisteme de incalzire cu pompe de caldura, sisteme cu colectoare solare, sisteme eficiente de redare a caldurii in cladiri, etc. Conducatorul echipei formate din 25 de ingineri proiectanti este Dr.docent Lederer Andras, ales intre primii 100 energeticieni din lume, profesor universitar la Budapesta. A studiat in Budapesta, Anglia, SUA si Japonia, dobandind o vasta cunostinta in instalatii.


Aceasta echipa in momentul de fata angajeaza lucrari in toata Europa.

BROTHADOR SRL fiind reprezentantul acestor doua firme in Romania, va pune la dispozitie experienta si cunostinta lor acumulata de a lungul a mai mult de trei decenii. Agregatele si echipamentele utilizate se aleg dintre cele mai performante, dar si cele mai potrivite pentru fiecare aplicatie in parte. De exemplu daca sistemul va functiona corespunzator, tinand cont de raportul investitie / eficienta, se va utiliza o centrala termica pe lemne, sau daca e cazul, o pompa de caldura. In primul rand se va tine cont de eficienta si ocrotirea mediului, nu neaparat de realizarea unei instalatii cat mai sofisticate si cat mai scumpe.

Se asigura consiliere, proiectare la Budapesta, executia lucrarilor, service in garantie si postgarantie.

BROTHADOR SRL reprezentant THERMO Kft si GEOSOLAR EUROPE Ltd in Romania.

Parteneri

management energetic logo grey Vizitatori

Avem 3 vizitatori și niciun membru online