Cladire de birouri Targu Mures

Scris de geotherm.ro.

multinvestTip constructie: Cladire de birouri pentru sprijinirea afacerilor
Suprafata totala incalzita: 3500 m²
Locatia: Tg-Mures
Sistem instalat: Sisteme de energie alternativa cu pompa de caldura sol-apa, panouri solare, si sistem economic de gestionare a energiei termice.
Tip colector:
Realizat in: 2009 - proiect

Descriere:

Documentatia tehnica de specialitate pentru instalatii de incalzire si racire cu sisteme de energie alternativa, energie geotermala cu pompa de caldura sol-apa cu sonde geotermale, panouri solare, planseuri termoactive, panouri fotovoltaice, turbina eoliana, in cadrul obiectivului “Construire Bussines Center Multinvest Tg Mures pentru sprijinirea afacerilor situat in Tg Mures“ a fost realizata de catre proiectantii de la Thermo Kft intermediata si asistata de catre BROTHADOR SRL.

Thermo KFT

thermo logoDin anul 2007 colaboram cu firma GEOSOLAR EUROPE Ltd si THERMO Kft din Budapesta, a caror reprezentanti suntem in Romania. Aceste doua firme, avand aceeasi proprietari au o experienta de 35 de ani in instalatii de incalzire si cca 25 de ani in sisteme energetice neconventionale, cum ar fi sisteme de incalzire cu pompe de caldura, sisteme cu colectoare solare, sisteme eficiente de redare a caldurii in cladiri, etc. Conducatorul echipei formate din 25 de ingineri proiectanti este Dr.docent Lederer Andras, ales intre primii 100 energeticieni din lume, profesor universitar la Budapesta. A studiat in Budapesta, Anglia, SUA si Japonia, dobandind o vasta cunostinta in instalatii.


Aceasta echipa in momentul de fata angajeaza lucrari in toata Europa.

BROTHADOR SRL fiind reprezentantul acestor doua firme in Romania, va pune la dispozitie experienta si cunostinta lor acumulata de a lungul a mai mult de trei decenii. Agregatele si echipamentele utilizate se aleg dintre cele mai performante, dar si cele mai potrivite pentru fiecare aplicatie in parte. De exemplu daca sistemul va functiona corespunzator, tinand cont de raportul investitie / eficienta, se va utiliza o centrala termica pe lemne, sau daca e cazul, o pompa de caldura. In primul rand se va tine cont de eficienta si ocrotirea mediului, nu neaparat de realizarea unei instalatii cat mai sofisticate si cat mai scumpe.

Se asigura consiliere, proiectare la Budapesta, executia lucrarilor, service in garantie si postgarantie.

BROTHADOR SRL reprezentant THERMO Kft si GEOSOLAR EUROPE Ltd in Romania.

Parteneri

management energetic logo grey Vizitatori

Avem 4 vizitatori și niciun membru online