Hotel Ciucas Tusnad

Scris de geotherm.ro.

hotel  ciucas 9 Tip constructie: Hotel Ciucas
Suprafata totala incalzita:
Locatia:
Tusnad
Sistem instalat:
Sisteme de energie alternativa cu pompa de caldura, panouri solare toate acestea realizate in cadrul unui sistem energetic "Full balance”.
Tip colector:
Realizat in:
2011 - proiect 

Descriere:

Documentatia tehnica de specialitate pentru instalatia termica de incalzire, racire si ventilare, sistemul energetic hibrid Roth Solargeo (cu pompa de caldura si panouri solare), sistemul de incalzire a piscinei, incalzirea prin pardoseala in jurul piscinei si tratarea aerului la piscina, integrate in cadrul sistemului energetic ‘’Full balance’’

al intregului Complex Hotel Ciucas, in cadrul obiectivului “Modernizarea Complexului Hotelier Ciucas prin amenajarea unei baze de agrement si SPA, in localitatea Baile Tusnad” a fost realizata de catre proiectantii de la Thermo Kft intermediata si asistata de catre BROTHADOR SRL.

Thermo KFT

thermo logoDin anul 2007 colaboram cu firma GEOSOLAR EUROPE Ltd si THERMO Kft din Budapesta, a caror reprezentanti suntem in Romania. Aceste doua firme, avand aceeasi proprietari au o experienta de 35 de ani in instalatii de incalzire si cca 25 de ani in sisteme energetice neconventionale, cum ar fi sisteme de incalzire cu pompe de caldura, sisteme cu colectoare solare, sisteme eficiente de redare a caldurii in cladiri, etc. Conducatorul echipei formate din 25 de ingineri proiectanti este Dr.docent Lederer Andras, ales intre primii 100 energeticieni din lume, profesor universitar la Budapesta. A studiat in Budapesta, Anglia, SUA si Japonia, dobandind o vasta cunostinta in instalatii.


Aceasta echipa in momentul de fata angajeaza lucrari in toata Europa.

BROTHADOR SRL fiind reprezentantul acestor doua firme in Romania, va pune la dispozitie experienta si cunostinta lor acumulata de a lungul a mai mult de trei decenii. Agregatele si echipamentele utilizate se aleg dintre cele mai performante, dar si cele mai potrivite pentru fiecare aplicatie in parte. De exemplu daca sistemul va functiona corespunzator, tinand cont de raportul investitie / eficienta, se va utiliza o centrala termica pe lemne, sau daca e cazul, o pompa de caldura. In primul rand se va tine cont de eficienta si ocrotirea mediului, nu neaparat de realizarea unei instalatii cat mai sofisticate si cat mai scumpe.

Se asigura consiliere, proiectare la Budapesta, executia lucrarilor, service in garantie si postgarantie.

BROTHADOR SRL reprezentant THERMO Kft si GEOSOLAR EUROPE Ltd in Romania.

Parteneri

management energetic logo grey Vizitatori

Avem 5 vizitatori și niciun membru online