Relaxare prin gradinarit, dar nu numai...

Relaxare prin gradinarit, dar nu numai...

In zilele noastre a fost altfel, spun unii, iar altii spun ca in ziua de azi e altfel. Fiecare cu problemele, greutatile, bucuriile si satisfactiile lui. Azi insa este mult mai altfel. Virus, restrictii, carantina, izolare la domiciliu, etc. Oameni nervosi, oameni abatuti, oameni fara rabdare si intelegere. Este nevoie de relaxare si o activitate relaxanta prin a trece peste momentele grele.
Cand gandurile sumbre te cuprind, cand nu vezi luminita din capatul tunelului, inchide-ti ochii si inchipuieti o sera in care sunt plante verzi, incarcate cu fructe rosii, verzi, galbene etc. Si toate acestea sunt ingrijite de tine, le stropesti, le mangai, scoti buruienile si incet – incet te deconectezi de la problemele curente si treci intr-o noua lume, in lumea ta din gradina, din sera.
O astfel de activitate relaxanta poate fi gradinaritul tip “hobby”, desfasurata intr-o sera hobby, pentru nevoi personale. Cauta ca atunci cand esti in preajma plantelor sa fii relaxat, vorbeste cu ele chiar si in gand. Nu ezita sa le mangai, plantelor le place muzica, in special cea sinfonica. Tratati plantele ca si cum ar fi copii Dvs. – spunea cineva.

A cultiva, a insemanta, a planta, a ingriji si a recolta fara a fi tributar capriciilor vremii!

Sera se va dovedi a fi o investitie pretioasa, care-ti va permite sa cultivi, sa multiplici si sa transplanti plantutele in sera ta la cel mai mic cost. Utilizarea unei sere de gradina va permite sa controlzi conditiile climatice din interior. Cu cat reusesti sa armonizezi factorul iluminare, caldura si umiditate cu atat mai mult vei putea optimiza cresterea plantelor in sera ta.

O cultura prelungita intr-o sera din policarbonat

De-a lungul anilor, vei deveni un serar desavarsit : semintele speciale, si plantele rare nu vor mai avea secrete pentru tine. Vei putea chiar im0partii rasadurile pe care le-ai cultivat in sera ta, cu prietenii, cu vecinii, cu familia.
Posibilitatile de insemantare si de cultivare fiind nelimitate, va trebui doar sa gasesti echilibrul a cea ce plantelor le place mai mult. Cum spuneam si mai inainte, vorbeste cu ele, canta plantelor si nu ezita chiar sa le si mangai. Timpul si efortul pe care il vei consacra va aduce liniste si o satisfactie sufleteasca deosebita. Pe langa asta vei avea parte si de legume proaspete, cultivate de tine in conditii cunoscute avand un gust singular si de neegalat pentru ca tu le-ai cultivat si le-ai cules din “Lumea Ta Verde”.
Asta nu trebuie sa ramana un vis, trebuie sa devina realitate!

O sera, in gradina sau in curte, va permite sa va relaxati profitand de natura cand doriti.

Descoperiti gama serelor ENERGON si a produselor propuse pentru a echipa o sera. Cat de usor veti cultiva!

Sera policarbonat Energon Duo Polymer 3X8 m, otel vopsit electrostatic 20x20 mm si policarbonat 4mm
Sera policarbonat Energon Duo Polymer 3X8 m, otel vopsit electrostatic 20x20 mm si policarbonat 4mm Sere policarbonat
O sera premium care nu are analogi in lume. Sera cu arcada dubla din tevi de otel 20x20 mm vopsit cu polymer, cu pasul arcadelor de 1m, cu usi...
4.899,00 RON
Sera policarbonat Energon Duo Polymer 3X10 m, otel vopsit electrostatic 20x20 mm si policarbonat 4mm
Sera policarbonat Energon Duo Polymer 3X10 m, otel vopsit electrostatic 20x20 mm si policarbonat 4mm Sere policarbonat
O sera premium care nu are analogi in lume. Sera cu arcada dubla din tevi de otel 20x20 mm vopsit cu polymer, cu pasul arcadelor de 1m, cu usi...
5.899,00 RON
Sera policarbonat Energon 3X4 m, otel galvanizat 40x20 mm si policarbonat 4mm 16%
Sera policarbonat Energon 3X4 m, otel galvanizat 40x20 mm si policarbonat 4mm Sere policarbonat
Sera Energon 3X - Durabilitate si Performanta Garantata Sera Energon 3X reprezinta o alegere excelenta pentru cei ce cauta o solutie durabila si...
2.999,00 RON
2.499,00 RON
Sera policarbonat Energon 3X6 m, otel galvanizat 40x20 mm si policarbonat 4mm 19%
Sera policarbonat Energon 3X6 m, otel galvanizat 40x20 mm si policarbonat 4mm Sere policarbonat
Sera Energon 3X este fabricata din otel galvanizat de inalta calitate cu dimensiuni de 40 mm x 20 mm la arcade si 20 mm x 20 mm la bare...
4.099,00 RON
3.299,00 RON


Comentarii