Cum platesc

Iti punem la dispozitie 3 modalitati de plata a produselor comandate, in functie de preferinte:

1. In numerar, la livrare (ramburs)
In acest caz, vei achita pretul total al comenzii, inclusiv costurile de transport (atunci cand sunt aplicabile) agentului de curierat rapid, la livrarea produselor (IMPORTANT: anumite produse, cum ar fi serele cu policarbonat sau produsele cu gabarit, nu se pot plati ramburs, intrucat sunt livrate pe palet cu firma de curierat Pallex, care nu colecteaza numerar de la clienti).

2. Online cu card bancar prin NETOPIA Payments (Visa/Maestro/MasterCard)

Daca ai ales metoda de plata " Plata online - NETOPIA Payments " dupa trimiterea comenzii catre noi, vei fi redirectionat automat catre pagina securizata a procesatorului de plati unde va fi necesar sa completezi un formular cu informatiile despre cardul tau.

- Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

- "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul tau nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Pentru mai multe detalii despre platile online, te rugam sa consulti pagina procesatorului NETOPIA Payments.

3. Transfer bancar (OP, internet banking)
Dupa confirmarea comenzii de catre unul dintre operatorii nostrii vei primi pe e-mail factura aferenta comenzii tale continand toate datele necesare efectuarii platii. Dupa ce plata a fost efectuata, te rugam sa ne trimiti la adresa de e-mail: office@geotherm.ro, o copie dupa ordinul de plata, in vederea confirmarii acesteia.

Comanda va fi procesata pentru livrare numai dupa primirea confirmarii platii.