Cum se livreaza

Modalitati
Livrarea produselor comandate se face prin curier rapid sau pot fi ridicate de la depozit.
Magazinul nostru accepta orice client din Uniunea Europeana, dar livrarea o putem face momentan doar pe teritoriul Romaniei.

Costuri
Curier rapid:

Pentru comenzile mai mari de 1000 de Lei livrarea este GRATUITA.
Pentru comenzile cu o valoare mai mica sau egala de 1000 de Lei costul livrarii este de 25 Lei (TVA 19% inclus), oriunde in aria de acoperire a curierului.

Ridicare de la depozit:

GRATUITA indiferent de valoarea comenzii.

Termene
Livrarea se va realiza intr-un termen de 24-72 de ore de la confirmarea comenzii (prin e-mail sau telefon) de Luni pana Vineri, intre orele 9 si 17, la adresa indicata in formularul de comanda.

Comenzile lansate Sambata si Duminica vor fi procesate si trimise spre livrare in ziua de Luni.

In perioada sarbatorilor legale, termenele de livrare pot fi diferite, motiv pentru care va vom comunica din timp, pe site, blog sau facebook, termenele de livrare aplicabile.

Societatea noastra isi rezerva dreptul de a nu onora anumite comenzi, daca produsele comandate nu se mai regasesc in oferta producatorilor si/sau importatorilor, precum si de a intarzia sau de a anula livrarea produselor comandate de Client in situatia in care acestea nu pot fi onorate din motive independente de vointa societatii noastre, cum ar fi, fara a se limita la cazurile de forta majora: incendii, inundatii, epidemii, greve, razboaie etc, precum si a-si selecta clientela.

De asemenea, in situatia in care pretul unui produs sau anumite caracteristici ale acestuia au fost introduse in mod gresit in baza noastra de date sau au fost afisate gresit, iar livrarea produsului nu a fost finalizata, societatea noastra isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectiva si de a notifica imediat Clientul despre eroarea aparuta, returnand suma platita de acesta, daca plata a fost facuta in avans.

In cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare a unui produs, societatea noastra raspunde numai in limita valorii sumei incasate de la Client pentru produsul respectiv.

Va rugam sa ne semnalati prin e-mail sau telefonic, orice problema legata de livrarea produselor, urmand sa facem tot posibilul pentru solutionarea acesteia in cel mai scurt timp cu putinta.